Geen 18, geen alcohol
Onze Bieren

Tap Fles
Pils
5.0%

Bavaria Pilsener

Bitterheid Smaak: Licht, fruitig, mout, hop
Een zuiver en goed doordrinkbaar volmout pils met een aangename licht bittere afdronk. Fris, fruitig en licht hoppig, vol van smaak en mooi in balans.

Wisselprogramma

Verrassende smaken in verschillende stijlen. Vraag naar het speciaalbier, alcoholvrij bier of de craft soda van het moment!
Pils
5.3%

Swinckels’ - Superieur Pilsener

Bitterheid Smaak: Verfrissend, verfijnd bitter
Dorstlessend superieur volmout pilsener gebrouwen met Cascade-hop uit de Yakima-vallei. Rijk, helder, kruidig en fruitig, zachte afdronk met verfijnde bitters.
Alcoholvrij
0.0%

Bavaria IPA

Bitterheid Smaak: Hoppig, citrus, licht bitter
Een verrassend toegankelijk 0.0% bier met een hoppig karakter. Gebrouwen met 4 unieke hopsoorten en natuurlijk mineraalwater uit eigen bron.
Alcoholvrij
0.0%

De nieuwe Bavaria 0.0%

Bitterheid Smaak: Verrassend, frisbitter
Een verfrissend 0.0% bier dat smaakt als pils. Dit komt doordat we met een nieuwe brouwmethode de alcohol onder zeer lage temperatuur uit het bier halen.
Alcoholvrij
0.0%

Bavaria Wit

Bitterheid Smaak: Fris, fruitig, kruidig, 0.0%
Een alcoholvrij witbier met een zachte tarwesmaak en een fruitig en kruidig karakter. Licht van kleur, troebel, fris met een aangename bitterheid.
Radler
0.0%

Bavaria Radler Citroen

Bitterheid Smaak: Friszoet, citroen, bier
Een verfrissende mix van alcoholvrij bier en natuurlijke citruslimonade. Een zeer doordrinkbare en bovenal verfrissende drank.
Radler
2.0%

Bavaria Radler Citroen

Bitterheid Smaak: Fruitig, citrus, fris
Een friszoete dorstlesser met twee karakters; natuurlijke limonade met citrussmaak en de uitgesproken biersmaak van Bavaria bier.
Amber
5.2%

Palm

Bitterheid Smaak: Subtiel, frisbitter, karamel
Een verfrissend Belgisch amberbier met een unieke, karaktervolle smaak. Subtiel doordrinkbaar als een pils, met een aangename bitterheid en lichte karamelsmaak.
Weizen
5.4%

Weihenstephaner Hefeweissbier

Bitterheid Smaak: Fris, fruitig, kruidig
Zacht, fris en romig - de tarwe geeft die romigheid, plus een lichte, aangenaam friszure smaak. In de geur domineert banaan en kruidnagel.
Witbier
5.5%

La Trappe Witte Trappist

Bitterheid Smaak: Fris, fruitig, romig
Het enige trappistenwitbier ter wereld. Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.
Fruitbier
3.9%

Rodenbach FruitAge

Bitterheid Smaak: Fris, fruitig, zoetzuur
Heerlijk fruitbier gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor krijgt het een frisse zoetzure smaak. Geserveerd met ijsblokjes, limoen en munt.
Krachtig Blond
8.5%

Cornet - Oaked Blond

Bitterheid Smaak: Krachtig, verrassend zacht
Uniek, krachtig blond bier: verrassend zachte, subtiele vanilletoets door de rijping op eikenhouten snippers. De afdronk is lang en heeft een zachte bitterheid.
Bruin / Dubbel
7.0%

La Trappe Dubbel

Bitterheid Smaak: Vol, gedroogd fruit, karamel
Klassiek donker trappistenbier. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.
Bruin / Dubbel
3.0%

Bavaria Oud Bruin

Bitterheid Smaak: Fruitig, karamelzoet
Een traditioneel gezoet donkerbruin helder bier, licht granig met een karamelzoete smaak en een vriendelijk alcoholpercentage van 3.0%
Saison
6.0%

Urthel Saisonniere

Bitterheid Smaak: Lichtzoet met hopaccenten
Unieke combinatie van saison- en witbier. Sprankelend en troebele doordrinker met een lichtzoete body met hopaccenten en een stevige bite in de afdronk.
4.6%

Corona Extra

5.9%

Desperados

Het beste van 2 werelden, prachtig Franse pils, verrijkt met de beste Tequila van Mexico, een frisse dorstlesser.