Geen 18, geen alcohol
Onze Bieren

Mexicaans Restaurant El Leon Rojo

Tap Fles Blik
Pils
5.2%

Estaminet Premium Pilsener

Bitterheid Smaak: Verfrissend, zacht
Pilsener bier gebrouwen met zomergerst, speciale gisten en Saaz-hop. Verfrissend en zacht van smaak met een lichte bittere finish.
Amber
5.2%

Palm

Bitterheid Smaak: Subtiel, frisbitter, karamel
Een verfrissend Belgisch amberbier met een unieke, karaktervolle smaak. Subtiel doordrinkbaar als een pils, met een aangename bitterheid en lichte karamelsmaak.
Weizen
5.4%

Weihenstephaner Hefeweissbier

Bitterheid Smaak: Fris, fruitig, kruidig
Zacht, fris en romig - de tarwe geeft die romigheid, plus een lichte, aangenaam friszure smaak. In de geur domineert banaan en kruidnagel.
Krachtig Blond
8.5%

Cornet - Oaked Blond

Bitterheid Smaak: Krachtig, verrassend zacht
Uniek, krachtig blond bier: verrassend zachte, subtiele vanilletoets door de rijping op eikenhouten snippers. De afdronk is lang en heeft een zachte bitterheid.
Tripel
8.7%

Brugge Tripel

Bitterheid Smaak: Rijke smaak door kruiden
Een rijke tripel door gebruik van kruiden. Een fruitig palet en tonen van warme kruiden, licht-rokerige gisten en zoete granen met een bittere afdronk.

Maallust Mooie Madam

Alcoholvrij
0.0%

Bavaria IPA

Bitterheid Smaak: Hoppig, citrus, licht bitter
Een verrassend toegankelijk 0.0% bier met een hoppig karakter. Gebrouwen met 4 unieke hopsoorten en natuurlijk mineraalwater uit eigen bron.
Alcoholvrij
0.0%

Palm 0.0

Bitterheid Smaak: 0.0%, verfrissend, smaakvol
Palm 0.0 is een verfrissend Belgisch alcoholvrij amberbier met een hoppige, karaktervolle smaak dankzij het gebruik van hop van eigen veld.
Radler
2.0%

Bavaria Radler Citroen

Bitterheid Smaak: Fruitig, citrus, fris
Een friszoete dorstlesser met twee karakters; natuurlijke limonade met citrussmaak en de uitgesproken biersmaak van Bavaria bier.
Mexican Style
4.6%

Claro

Bitterheid Smaak: Licht, fris, helder
Helder, Mexicaanse stijl bier. Lichte, zomerse en frisse interpretatie van pils met kristalhelder bruisend water. Lichte body van gerstemout en hop. Afrondend zoete toets van maïs.
Mexican Style
5.9%

Claro Mex

Bitterheid Smaak: Fris, pittig, exotisch
Zomers volgouden pilsener, gebrouwen volgens de Mexicaanse stijl. Goed doordrinkbaar en verfrissend bier met een friszoete bite en citrusfruit in de afdronk.
Fruitbier
3.9%

Rodenbach FruitAge

Bitterheid Smaak: Fris, fruitig, zoetzuur
Heerlijk fruitbier gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor krijgt het een frisse zoetzure smaak. Geserveerd met ijsblokjes, limoen en munt.
Weizen
5.2%

DAVO Migaloo

Bitterheid Smaak: Fris, fruitig, feel-good
Dit frisse, fruitige bier steunt roeiteam Migaloo, dat aandacht vraagt voor het het plastic soep probleem door de Atlantische Oceaan in 2021 over te roeien.
Toegankelijk Blond
6.4%

DAVO Surf Ale

Bitterheid Smaak: Tropisch fruit, citrus
Explosieve aroma’s van ananas en citrus maken dit een uiterst verfrissend bier.